Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook een langere levertijd hebben, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Zodra het geretourneerde product bij de webwinkel is aangekomen, kan het tot 10 dagen duren voordat het bedrag exclusief verzendkosten wordt teruggestort.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten bedragen €2,00.
Voor bestellingen boven de €50,00 brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Postnl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retouren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen houden. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De retourkosten naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen circa €4,10 per pakket via de Postnl online service, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Het sieraad dient in dezelfde staat geretourneerd te worden waarin deze verzonden is. Behandel het product dus met zorg.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen proberen de bestelling alsnog voor u te wijzigen.

Let op, i.v.m. hygiëne kunnen oorbellen- en earcuffs niet retour worden gestuurd.